• Коломийський ліцей №2
  • Про ліцей
    • Адміністрація ліцею
  • Прозорість та інформаційна відкритість ліцею
    • Статут Коломийського ліцею № 2
    • Ліцензування
    • Структура навчального року
    • Загальна інформація про кадрове забезпечення
    • Територія обслуговування, закріплена за закладом освіти його засновником
    • Відомості про матеріально-технічне забезпечення
    • Соціально-психологічна служба
      • Порядок подання заяв про випадки булінгу в закладі освіти
      • Про булінг у шкільному середовищі та протидію булінгу в ліцеї
      • План заходів на запобігання булінгу в ліцеї
    • Результати моніторингу якості освіти
    • Правила поведінки учнів ліцею
    • Положення про забезпечення внутрішньої системи забезпечення якості освіти
    • Програма розвитку закладу
    • Звіт директора ліцею
    • Відомості про навчально-методичне та інформаційне забезпечення
    • Умови доступності закладу освіти для навчання
    • Навчання осіб з особливими освітніми потребами
  • Освітня діяльність
    • ЗНО ДПА 11 клас
    • ДПА 4, 9 клас
    • Дистанційне навчання
    • Початкова школа
      • Списки учнів 1-их класів 2022-2023 н.р.
      • Зарахування учнів до 1-х класів
  • Виховна робота
    • Статут учнівського самоврядування
    • 2021-2022 навчальний рік
      • Тиждень безпеки життєдіяльності
      • Смачний майстер-клас для учнів 3-Б класу.
      • Міжнародна акція «16 днів проти насильства»
      • День пам’яті жертв Голодомору
      • День Соборності України
      • День пам’яті героїв Крут
      • День пам’яті Героїв Небесної Сотні
      • Зустріч з практичним шкільним психологом.
      • Великодній онлайн-челендж.
  • Робота бібліотеки
  • Освітня програма, перелік освітніх компонентів
  • Наявність вакантних посад

Смачний майстер-клас для учнів 3-Б класу.

Головна ВИХОВНА РОБОТА Смачний майстер-клас для учнів 3-Б класу.
📎З 22-26 листопада , в ліцеї № 2 проходив тиждень здорового харчування.
Учні 3-Б класу спробували себе у ролі юних пекарів, а наші досвідчені кухарі з радістю їм в цьому допомогли.
У рамках тижня учні змогли не лише дізнатися про те, як і з чого випікають булочки , а який шлях вони долають, перш ніж потрапити в їхні ручки, і зрештою самі змогли приготувати один з обраних виробів під чуйним керівництвом наших фахівців.
Всі учасники майстер-класу отримали масу позитивних емоцій і скуштували смаколики , зроблені власноруч.🥨
Дякуєм маленьким пекарям за старанність, а кухарям нашої їдальні за терпіння , допомогу в організації та чудовий майстер-клас для наших учнів.♥️
http://2school.in.ua/wp-content/uploads/2022/02/261220064_106677765113461_7278967210222501907_n.mp4
Інформативно-правова базаФінансова звітність, інформація згідно статті 30 Закону “Про освіту”Публічні закупівлі